Visszaszámlálás

2010. június 16., szerda

Hotel Agro megbeszélés

Tegnap volt egy gyors megbeszélésünk a három boss-szal (jól írom???), ami számomra igen pozitívan sikerült (lehet, hogy a hatást az azt követő Édeni vegán és 3 gombóc fagylalt - diabetikus! :-) -  is fokozza). Tamás és Andi kísért, szállított minket, majd az ebéd, fagyi és séta erejéig együtt mulattok az időt.

No, de térjünk a lényegre! Simó Zoltán nagyon korrekt volt velünk, az ár igen reális, a részletekbe ugyan nem folytunk bele, de eddig úgy tűnik, hogy mindenre vevők, a teremberendezést is úgy alakítjuk, ahogy szeretnénk (jómagam erősen gondolkodom, hogy béreljünk körasztalokat, de majd meglátjuk). A dekort Évivel megbeszélem, jelenleg elképzelésem sincs, hogy hogyan dobjuk fel a termet.

A teraszon lesz az aperitif és az előétel, majd a főétkezés után a desszert, és a menyasszonyi torta is (ha az idő engedi). A hangosítást ők szolgáltatják, a pianínót is használhatjuk. A kávé és az alkoholos italozás is megoldódott (nem mintha nagyon szükség lenne rá, nem igazán italozós a rokonságom). Gondoltam, hogy este lehetne fáklyás megvilágítás, kint nagyon jól nézne ki. Igazából egy szavam sem lehet, annyira pozitívan alakult a tegnapi nap.


Igen, remélem látod mennyi munkával jár egy esküvő szervezése, a fenti képek mind erről tanúskodnak. El is fáradtunk rendesen... :-D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése