Visszaszámlálás

2010. augusztus 4., szerda

Éljen a 21. század!

Érezd át a mondatban rejlő cinizmust! Csak egy aprócska dolog: Online Esküvő tervező... A ma embere el van egy kicsit szállva, az előre tervezés kezd átesni a ló túloldalára. Elképesztő, hogy mi mindenre kellett volna gondolnom fél évvel ezelőtt. Esküvő előtt 2 héttel manikür. Mi történhet, ha én csak 1 héttel előtte megyek el??? 2 hónappal a nagy nap előtt meghívók átadása? És ha 1 hónappal előtte kapják meg? Vegyél szexi alsóneműt! Rendelj ajándékot a tanúknak! Borítékold a borravalót és a szükséges pénzt! Te csak érezd jól magad, mi majd elszedjük a pénzed! Hihetetlen, hogy ma a boldogság álarca mögé bújtatva mindent eladnának nekünk. Bármit megvehetsz, és meg is kell venned. Miért? Érezd, hogy Te különleges vagy, más vagy, mint a többiek! Neked jár a galambröptetés, pillangórepítés, legalább 4 fogatos hintó, kívánságlámpás (a legújabb ökoellenes hóbort, amiről hallottam), és még sorolhatnám napokon keresztül, "mert megérdemled" - hogy egy közismert szlogent idézzek. Hidd azt, hogy az álom valóság, mindenre van keret.

Pár év múlva jóreggeltre köszönt a vekker! Hiszen még mindig az esküvőre felvett hitelt nyögöd, és azóta már egy tucatszor megbántad, hogy hozzámentél a sráchoz.

Megéri? Nekem nem! Lehet, hogy nem vagyok igazi magyar, de én köszönöm nem kérek a rongyrázásból. Nem kérek a cifra nyomorúságból! A valódi életemet kívánom mutatni, ami egy egészen egyszerű lány, aki szereti a design-t, de nem emeli a praktikum fölé! Ezért lesz egészen egyszerű esküvőnk (és hagyom a galambokat, kívánságlámpásokat másra), és ezért nem hagyom magam frusztráltatni a drága jó baráomnak hitt online esküvő határidőnaplóval. Egy határidőt - augusztus 22. -  tudok, és ehhez tartom magam! :-)

Jó éjszakát!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése