Visszaszámlálás

2010. július 27., kedd

Nyaralás

Nem tudom, hogy hallottátok-e, de mostanában esküvőt szervezek. Hihetetlen, nem? Szóval ellátva ezzel a temérdek mennyiségű idővel, tegnap kaptam egy remek feladatot. Keressek anyuéknak szállást, ugyanis el kell menniük nyaralni. Elég pocsék érzés lehet, amikor az ember fiát és lányát kötelezik, hogy menjen el üdülni. Hiába, az üdülési csekk világában élünk. Szóval, én szorgalmasan neki is veselkedtem. Találtam egy szuper jót Bükfürdőn, el is újságoltam, azóta változott a vágy, Eger és Pécs környékére szeretne anyukám menni. Ezennel bedobom a kérdést, hogy nyaralt-e már valaki Egerben (vagy Noszvajon, most nagyon kacsingatok feléje) vagy Pécsett? És ha igen, milyen véleménnyel van. Várhatóan egy hozzászólás sem fog érkezni, nem is ezért kérdeztem. Inkább költői a kérdés, hiszen egyre jobban Eger/Noszvaj felé dől a mérleg.

3 megjegyzés:

  1. szia!én nyaraltam és éltem is Pécsett. Ha akarod szívesen mesélek róla, illetve a környező szállás és egyéb lehetőségekről.
    hazasodunk.hu-n megtalálsz: smallstar nick-en.

    VálaszTörlés
  2. Szia Smallstar (régen hallottam Felőled, bár fórumon is ritkán vagyok, Kéklovacskán meg pláne), köszi szépen, végül győzött Noszvaj. Anyu beleszeretett! :-)

    VálaszTörlés
  3. Noszvaj is gyönyörű, és persze a környék is. Arrafelé is jártunk már, igaz nem Noszvajon szálltunk meg. Jó választás volt!
    Boldog készülődést az esküvőtökhöz, és sok örömet kívánok!

    VálaszTörlés