Visszaszámlálás

2010. június 22., kedd

Meghívó

Készülgetünk. Ahhoz képest, amit eredetileg elterveztünk, szükség volt némi változtatásra (sajnos elázott a nágocsi nyomda, így nem tudta Máté elvállalni, maradt a "saját kezűleg" verzió). Tegnap elkezdtük a nyomtatást. Találtam egy szuper jó céget (ez itt a reklám helye), ahol megvásároltunk minden kelléket, metál papírokat (arany, okker, kétféle zöld és pale pink), szalagot, meg miegymás. Kettő példány el is készült. Azóta szorgalmasan szabok, vágok, hajtok, Péterem meg nyomtat, így nagyon jól össze tudunk dolgozni. Hétvégén Csurgón leszünk, tehát a rokonság egy része kézhez is kapja. Utána megyünk le Gyulára, bejelentkezni a polgárira, és akkor már pár meghívót is viszünk le.




Közben kezd kialakulni valami kép az étterem és az asztal dekorról is. Valamikor elhívom Évit és Zsuzsit (mivel ebben ők a jobbkezeim - ha eddig nem, akkor most már tudnak róla :-)), és együtt kiválasztunk mindent. Nagy előrelépést jelent, hogy már a terv megszületett a fejemben, módfelett örülök neki!

Most kezd igazán izgalmassá válni a szervezés. Feladat, feladat hátán, nem is tudom néha, hogy minek álljak neki! Nagyon hálás lehetek, hogy Péter ennyit segít, és nem nekem kell intéznem mindent.

3 megjegyzés:

  1. Ez a legjobb az esküvő szervezésben, hogy együtt csináljátok végig (mi is sajátkezűleg meghívóztunk 4 éve:-)), és ahogy egyre közelebb jön a Nagy Nap, egymáshoz is még közelebb kerültök:-)

    VálaszTörlés
  2. Gyulaaa? Akkor kiderült és eldőlt,h itt lesz a polgári? :)

    VálaszTörlés
  3. Bizony Gyula, éppen szerdán jelentkeztünk be, de majd beszámolok erről is részletesen, csak még előbb a vasárnapi ruhapróba élményeit is megvárom és akkor egyszerre zúdítok Rátok mindent... :-D

    VálaszTörlés